Heets Elektronik Sigara Aroma Tütünleri Ve Fiyatları

Wiki Article

Heets IQOS Markasına Özel Olarak Üretilen ve Yalnızca IQOS Sigarasında Kullanılan Tütün ve Kâr Aromaları Olarak Tadları Amber 8 kırmızı Malboraya ) Müsavi Olur., Yellow ( Malbora Liğht Tadında), Sienna ( Viski İle Danıtılmış Duman ), Silver , Green Zing ( Nane İle Menthol Karışımlı ), Turkuaz ( Menthol Aromalı ) , Bronze ( Kuru Sonuç Ve Kakaolu), Purple ( Yaban mersini ile Menthol karışımlı ) Trppical,( Karışık Kâr ) Ruby Yemiş Karışımlı Dut Aroması ) ve Teak /Fındık İle Krem Karışımlı ) Çeşitleri Mevcuttur. HEETS Sigara Fiyatları Usa vurma Olarak Güncellenerek Satılmaktadır. İstanbul un Her adına Kurye İle 3 Saatte Teslimat örgülır,İstanbul Dışı İçin İse Kargo Firması İle Gönderilmektedir. HEETS Sigara Çeşitlerini Dilediğiniz Aroma ısmarlamaini Verebilirsiniz.

Heets Sigara Aromaları İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz.
IQOS HEETS YELLOW TÜTÜNÜ. Heets Yellow tütünü Olağan Sigaraya Bakılırsa Elan Azca Kötü Bırakarak etrafa Katiyen Belirti Bırakmaz Hassaten Yellov Yavaş Doğrusu Liğht Malbora Olarak Yatak Hasılat. Sigara İhtiyacınızı Karşılayan Heets Yellow Sigara 10 Lu Paket Olarak Karton Gönderilir.

IQOS AMBER SELECTION TÜTÜNÜ. HEETS Amber Selectıon Tütünü Kırmızı Malboraya Müsavi Olup Paket İçerisinde 20 Dal mevcuttur. 1 Karton Olarak Gönderilen Heets Amber Sigara 10 Paket İçerir.

IOQS HEETS TURKUVAZ TUTUNU. Heets Turkuvaz Menthol Aromasına Iye İçim Konusunda Midi Derecede Olan Damak Tadınıza Münasip Olarak Üretilmiş Olup Karton İçerisinde 10 Paket Sigara Bulunmaktadır.

IQOS HEETS BRONZE SELLECTION TÜTÜNÜ. Heets Bronze Sellectıon Dumanü Kuru meyveler ve Kako Hatıramsatır üste Yavaş Bahar Aromasına Sahiptir. Aroma Olarak Lezzetli Aromaya Iye Bronze Karton Olarak İçeriğinde 10 Adet Paket Arz Almaktadır. Damak Tadına Munis Olan Bronze Asla dem Ve Aşırı Esrar çitndırmaz İçimi İse ılımlı derecededir. ,

IQOS HEETS PURPLE LABEL TÜTÜNÜ. HEETS Purple Aroması Yaban Mersini Ve Menthol Karışımlı Bir Tütün Lezzet Tadı Vardır. Hem Aroması Hemde Tadı Doyurucu Ve Kötü Dem Katiyen çitndırmaz. 1 Karton Purple bile 10 paket Bulunur.

IQOS HEETS SİENNA SELECTION TÜTÜNÜ: Heets Sienna Sigarası Viski İle Danıtılmış Hoş İçimli Tütün Aromasıdır. İçimi Aynalı Olan HEETS Sienna Sigara IQOS İçin Tasarlanıp Katiyen Işaret Bırakmaz 1 Karton Sienna 10 Pakettir.

Report this wiki page